Preferences


Privacy is belangrijk voor ons, dus je hebt de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die mogelijk niet nodig zijn voor het basisfunctioneren van de website. Het blokkeren van categorieën kan van invloed zijn op uw ervaring op de website.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn vereist om de basisfunctionaliteit van de website in te schakelen.

Altijd
actief

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

Met deze items kan de website keuzes die u maakt onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.


Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe zijn website presteert, hoe bezoekers met de site omgaan en of er technische problemen zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

We are workfloor

Een high-end fitnessomgeving waarin we je uitdagen op zoek te gaan naar je inner-hero.

Our mission

Be your own hero

Iedereen heeft een hero in zich. Ja, ook jij! In onze boutiquefitness, gevestigd in Waalwijk, hebben we alles in huis om deze in jou naar boven te halen. Train onder begeleiding van gecertificeerde coaches, ontvang advies op het gebied van voeding en mindset en maak gebruik van de allerbeste trainingsapparatuur.

Onze boutique gym is voorzien van vrije gewichten zoals dumbells, olympic bars, battle ropes, elastieken en een Sled. Daarnaast beschikken we over diverse, zorgvuldig uitgekozen cardio-apparaten: van een assaultrunner tot een bokszak. Zo kunnen we voor iedereen een gevarieerd trainingsschema opstellen, of je doel nu vetverbranding, spieropbouw of conditie is. Samen met jou gaan we op zoek naar je inner-hero: de beste versie van jezelf. Hoe deze hero eruitziet en waar deze hero tot in staat is? Daar komen wij samen achter op de ‘workfloor’!

Onze Coaches

Tobin Van der Elzen
Fitness coach

Tobin geeft al jaren lang personal training en is daarnaast HR-specialist. Door deze expertises te combineren, helpt hij onze heroes om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Zo geeft hij je naast een killer work-out ook de tools om stress- en burn-out klachten aan te pakken of te voorkomen. Vanuit persoonlijke interesse verdiepte hij zich in de relatie tussen sport en voeding, met als resultaat zijn platform ‘The Consumers’.

Basri Tinasli
Fitness coach & kickbox coach

De afgelopen jaren heeft Basri naast zijn werk als personal trainer veel groepslessen verzorgd. De passie voor fitness en zijn enthousiasme werken aanstekelijk op onze heroes. Met zijn no-nonsense aanpak weet hij precies hoe hij jou in beweging krijgt. Basri is erop gebrand om je te motiveren tot op het bot en daagt je uit om je grenzen te verleggen, zowel fysiek als mentaal. Met zijn energieke persoonlijkheid en professionele aanpak helpt hij jou om je gewenste doelen te behalen. Medelijden kent hij niet; rammen zul je!

Kim Daane
Fitness coach & voedingsdeskundige

Ontmoet Kim, jouw ervaren personal trainer sinds 2017. Met drie gerenommeerde opleidingen in voeding en diëtetiek is zij toegewijd aan het optimaliseren van niet alleen je fysieke prestaties, maar ook aan het transformeren van jouw voedingsgewoonten. Haar missie is simpel: jou helpen jouw fitnessdoelen te behalen, zonder gedoe. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon een gezondere levensstijl wilt, Kim bied duidelijkheid en effectiviteit, gebaseerd op haar jarenlange ervaring.

Femke van Mensfoort
Yoga coach & motivational speaker

Femke is een yoga coach en motivational speaker. Ze helpt jou tijdens exclusieve yogasessies bij Workfloor Boutique om vanuit rust en vertrouwen dat 'JA'-gevoel te activeren. Dit doet ze op een bewuste en krachtige wijze. Jij mag uit je hoofd gaan en terugkeren naar je lichaam. Echt even voelen, ontspannen en overgeven aan datgene wat aandacht verdient, and that’s you!Het is een unieke ervaring waarin al je vooroordelen over yoga, of misschien wel over jezelf, van tafel worden geveegd. Geen zweverig gedoe, maar juist in een vertrouwde setting ONTSPANNEN & OPLADEN.

Address:
St. Antoniusstraat 17,
5144AA Waalwijk

Contact:
0657944494
Info@work-floor.nl
KVK: 87537567
BTW ID: NL864323104B01
© 2023 Workfloor. All right reserved.