Preferences


Privacy is belangrijk voor ons, dus je hebt de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die mogelijk niet nodig zijn voor het basisfunctioneren van de website. Het blokkeren van categorieën kan van invloed zijn op uw ervaring op de website.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn vereist om de basisfunctionaliteit van de website in te schakelen.

Altijd
actief

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

Met deze items kan de website keuzes die u maakt onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.


Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe zijn website presteert, hoe bezoekers met de site omgaan en of er technische problemen zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Van Zwangerschap tot Moederschap: Jouw Fitnessgids bij Workfloor

Bij Workfloor begrijpen we dat zwangerschap en moederschap een prachtige, maar ook uitdagende tijd kan zijn. Veel vrouwen willen graag actief blijven tijdens hun zwangerschap en daarna snel weer terugkeren naar hun pre-zwangerschapsconditie. In deze blog bespreken we hoe training tijdens en na de zwangerschap niet alleen mogelijk, maar ook voordelig kan zijn, en hoe Workfloor hierin een ondersteunende rol speelt.

Trainen tijdens de zwangerschap heeft veel voordelen. Het kan helpen bij het beheersen van gewichtstoename, het verbeteren van je stemming en het verhogen van je energieniveau. Ook kan het de slaapkwaliteit verbeteren en zelfs de duur van de bevalling verminderen. Bij Workfloor bieden we aangepaste fitnessprogramma's die zijn ontworpen om veilig te zijn voor jou en je baby.

Het is essentieel om tijdens de zwangerschap goed naar je lichaam te luisteren. Iedere vrouw en elke zwangerschap is uniek. Onze deskundige trainers werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat je niet te veel druk op jezelf legt en dat je oefeningen doet die veilig en effectief zijn.

Na de bevalling kan trainen helpen bij het herstel en je helpen om weer kracht op te bouwen. Het is belangrijk om langzaam te beginnen en geleidelijk de intensiteit op te voeren. Bij Workfloor begrijpen we de uitdagingen van nieuwe moeders en bieden we flexibele schema's en ondersteuning om je te helpen bij je terugkeer naar fitness.

Hoewel trainen tijdens en na de zwangerschap veel voordelen heeft, zijn er enkele complicaties die kunnen optreden. Denk hierbij aan bekkenpijn, diastase recti, en hoge bloeddruk. Ons team is getraind om te herkennen wanneer oefeningen aangepast moeten worden om dergelijke gezondheidsissues te vermijden en om veiligheid altijd voorop te stellen.

Bij Workfloor zijn we er voor je, van het begin van je zwangerschap tot ver na de geboorte van je kind. Ons doel is om je te helpen fit te blijven en je goed te voelen in elke fase van het moederschap. Kom bij ons trainen en herwin het fysiek dat je had voor je zwangerschap, met de juiste ondersteuning en begeleiding.

Ben je een nieuwe moeder of verwacht je binnenkort? Neem contact op met Workfloor om je vandaag nog aan te melden voor een aangepast fitnessprogramma. Samen werken we aan een fittere, gezondere toekomst voor jou en je baby.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte en ontvang het laatste nieuws

Bij het aanmelden ga je akkoord met onze privacy verklaring.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Address:
St. Antoniusstraat 17,
5144AA Waalwijk

Contact:
0657207578
Info@work-floor.nl
KVK: 87537567
BTW ID: NL864323104B01
© 2023 Workfloor. All right reserved.